February 12, 2012

Narcis



Nazvala jsem tento příspěvek Narcis jelikož občas (pořád) jsem trochu (hodně) narcistická. Líbí se mi jak vypadám a obzvláště na fotkách. tyto fotky jsou jen takové kapku i umělecké, obzvláště ta poslední. A ten super rozmazaný ,,efekt'' není efekt jen jsem zaostřila na na zrcadlo, který jsem od té doby co jsem si ho pořídila ještě ani jednou neumyla (a mám ho už nějakou delší dobu, což je asi poznat).
 Mám na sobě svoji oblíbenou mikinu, kterou jsem ukradla tátovi ze skříně a  nehodlám ji vracet. Líbí se mi na ní že je velká a pohodlná. No a když zrovna nemám čas nějak pořádně přemýšlet co si vzít na sebe, tak to touhle úžasnou (trochu vintage) mikinou nikdy nezkazím. Vypadá nejlíp s obyčejnýma džínama nebo s černými uplými kalhoty.
 První fotografie je zachycená v mém pokoji. Jak se vám líbí výzdoba?

I called this post Narcis because sometimes (always) I am a little (a lot) Narcissistic. I like how I look and especially on the photos. These photosare are just a drop and art, especially the last. And the super blurry, the effectis the effect of I just focused on the mirror which is realy dirty. I haven't since I bought it even washed once (and I have it for a long time, which is about to know).
  I'm wearing my favorite sweatshirt which I stole from my dad's  closet and I won't  return it. I like that because of  it's big and comfortable. And if somehow you don't have time to really think about what to wear, so this amazing (little vintage) sweatshirt never go wrong. It looks best with simple denim or black pants expiry.
  The first photo is captured in my room. How do you like decorations?


10 comments:

  1. Replies
    1. Já vím!

      Néé vážně mockrát dekuji!!

      Delete
  2. máš teda skvělou stěnu!:) a fotky jsou super:)

    ReplyDelete
  3. Pěkné fotky! A ta stěna je super:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Výzdoba pokoje je bezva. Mám ráda, když jsou na stěně fotky a plakátky, který se dají kdykoliv zase "zaktualizovat". Není divu, že se sama sobě na fotkách líbíš - jsi fotogenická kočka ;-).
    Měj se krásně, Vivi

    ReplyDelete
  5. Loving that varsity sweatshirt for spring!! Have a wonderful weekend!

    ReplyDelete
  6. ta prva fotka je ooooh

    ReplyDelete
  7. Páni, máš můj obdiv. Jsi první člověk, u kterého jsem se setkala s tím, že se vyjádřil, že se mu líbí, jak vypadá!

    Ikdyž se někdy přistihnu, že to taky říkám, jednou za x měsíců:D

    Mikina je krásná! A ty taky:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji... ale taky né vždy mám ten stejný názor na sebe,, aale v celku jsem spokojená!!!!

      Delete