February 23, 2012

Batman Day




No, tento den jsem trávila na představení (nevím jak jinak to popsat) Batman live (a ano, vím že tam chodí jen pětileté děti s rodiči).  Hrozně jsem si to užila a byla jsem jedna z mála osob starších deseti let, když se nepočítají rodiče těch rozmazlenejch fracků. Ale by lo to vážne moc super přeně to co jsem chtěla a potřebovala.
 No potom později večer jsem se vydala ven, abych něco nafotila, ale bohužel fotky jsou celkem nic moc, kvůli mému červenému nosu a zručnosti fotografa.
 Mám na sobě vintage košili a potiskem, pod tím obyčejné bíle tričko, košili samozřejmě zapnutou jen u krku a svoje oblíbené jeans ze Zary, A abych neumrzla tak jsem přidala tuhle bílou pletenou čapku kvůli které možná vypadám až moc jako bezdomovec co vyšel z pod mostu a ta moje parka k tomu hodně přispívá.
 Ale dala jsem sem fotku kterou jsem sama vyfotila a bez upravování!



Well, that day I spent at the show (I do not know how else to describe itBatman live (and yes, I know that there are only around five year old children with parents)I was so enjoyed it and I was one of the few people older than ten years, of course if we won't count parents of those childrenBut seriously, it was super power transmitted what I wanted and needed.
  Well, then later in the evening I went out to make something shot for blog, but unfortunately the photos are a total of suck, because of my red nose and skills photographer.
  I am wearing a vintage shirt and printing, under the plain white T-shirt, shirt, of course turned on only at the neck and mine favorite jeans from Zara,  And to not freeze I put on this white knit cap maybe that might look too much like a homeless person came out from under the bridge and that my parka help to thet look very much.

And  I added  the photo that I did my self without any editing! (It's the first one)

16 comments:

  1. si to není jen pro pětilété, kamarádka tam taky bylo a moc se jí to líbilo, a tojí je 23 let

    ReplyDelete
  2. Fotky sú pekné :) A na podobnom predstavení som už aj ja bola, samé deti, ale bola t toho nakoniec sranda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vím taky jsem si to hrozně užila cítila jsem se jak malé dítě v cirkusu

      Delete
  3. Povedené fotky :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Pěkný fotky a čapka je náhodou super :)
    Jsem tvým novým členem a budu ráda, když se i ty staneš mým :)
    http://janyany.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Fotky jsou skvělé .-)

    ReplyDelete
  6. sluší ti to i v bezďácký čapce.

    ReplyDelete
  7. Super fotky. Ďakujem za komentár. Sledujem. (:

    ReplyDelete
  8. O Bat man sho jsem taky už slyšela a klidně bych tam šla, takže buď v pohodě) ...moc ti to sluší, ta čepice je bezva:))

    ReplyDelete
  9. Super botky, a ta čapka ti sluší ;-)

    http://hey-fouqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Thank you for ur bad comment on my blog! Im not angry..i understand that there are some people that we cannot please..by the way hope all the best in ur life and keep on going to make ur dreams come true..God bless u always dear..:-):-)

    ReplyDelete